Ezt a hirdetést archiválták.

Interneten üzleti lehetőség

Budapest III. kerület 1036 Budapest, Lajos u. 93-99. E
7 éve, 2 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Budapest III. kerület
    Több , mint 20 éve működő nagykereskedés olyan munkatársat keres aki a web-shop folyamatos karbantartását végzi, valamint a heti akciós körlevelet megszerkeszti ill. a partnerek részére azt köremailben elküldi ....
    • Internetes munka - Budapest III. kerület
    1 éve, 4 hónapja
  • Régen frissült
    Otthoni munkát keresel?
    Budapest III. kerület, Kerék utca 30
    Otthoni munkát ajánlok, ahol nem számít a vírus és az időjárás. A munkatársakkal való kapcsolattartás skypon, messengeren történik. A Zamnia webáruház oldalán 500 000 termék közül tudod otthonról kiválasztani és megvásárolni magadnak, családodnak, sz...
    • Internetes munka - Budapest III. kerület
    3 éve, 6 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3431660
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Internetes munka
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
1.) Te mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy a bankok lehúzták a rolót, készpénz nincs nálad, mert este már fáradt voltál elmenni egy automatáig? Hab a tortán, már a bankkártyáddal sem tudsz vásárolni. Van megoldás! Keress meg privátban, és Veled is megosztom.
 
2.) Biztos hallottál már a cryptovalutáról! Azt is hallhattad, hogy ez a jövő virtuális valutája. És azt is tudod, hogyan lehet megalapozni a jövődet vele? Bizonytalan vagy, mert mindenki mást mond? Szívesen segítek, ha írsz privátban.
3.) Szívesen segítesz másoknak? Kerültél már olyan helyzetbe, hogy segíteni szerettél volna másokon, mindent meg is tettél ezért, de végül kiderült, hogy nem azokhoz jutott az adományod, akiknek Te szántad? Sokan voltunk már hasonló helyzetben. Megtaláltam a megoldást, az embertől-emberig  adományozásra. De vigyázz, mert Te is fogsz kapni! Fel vagy erre készülve? Elfogadod? Akkor írj privátban, a többit embertől-emberig intézzük.
Elfogadod?

Egy új rendszer, amin keresztül úgy adományozhatsz, hogy azt is tudod valóban meg is kapja az illető, akinek szántad. Sőt, ha képes vagy elfogadni adományokat, Te is kapsz! Nem aprópénzről van szó, hanem a jövődről! Részletek privátban.

Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

1036 Budapest, Lajos u. 93-99. E

 
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

1036 Budapest, Lajos u. 93-99. E