Igényes party-zene


Képek / Videók
Megosztás
Leírás

 

CLASSIC BEAT BAND együttes azzal a céllal alakult, hogy népszerűsítsük az igazi élőzenét, felidézve az oly régen elfeledett retro érzést is.

Műsorunkat főleg azok számára ajánljuk, akik szeretik a dallamos, és táncolható igényes szórakoztató élő-zenét.

 

Barsi Gabriella (ének), Beck Miklós (gitár), Fazakas Zoltán (billentyűk, ének), Jakab László (dob, ének) és Kubicsek Sándor (basszusgitár, ének).

 

Tagjaink a 60-as 70-es és 80-as években aktív és ismert együttesekben zenéltek (Nevada, Fókusz, Team Show), ezért repertoárunk gerincét (cca. 240 szám) főleg a klasszikus beat rock és rock'n'roll számok képezik, de szívesen játsszuk a közelmúlt sikeres magyar és külföldi eladók dalait is.

 

Fellépéseinken külön figyelmet fordítunk arra, hogy megtaláljuk a közös hangot a Közönségünkkel, hiszen együtt teremtjük meg azt a hangulatot, amitől emlékezetes marad a rendezvény.

Szeretnénk, ha a mindenkori Közönségünk táncolástól sajgó lábakkal és berekedt torokkal, de mindig remek buli élményével gazdagodva térne haza bulijainkról.

 

Bemutatkozó anyagunk:  http://www.youtube.com/watch?v=JDpHgU2S50w

 

A repertoárunkból néhány dal itt meghallgatható (a hangfelvételek nem stúdióban készültek, azokat a próbáinkon és a bulijainkon diktafonnal rögzítettük!):

http://www.reverbnation.com/classicbeatband/song/15869994-power-love-classic-beat-band

 

A zenekarunknak Classic Beat Club néven állandó klubja is van a Fővárosi Művelődési Ház-ban (FMH 1119. Budapest, Fehérvári út 47.).

Itt havonta rendszeresen visszaidézzük a ’60-as és ’70-es évek örökzöld beat slágereivel a régi klubok hangulatát. Fergeteges hangulat és szabad a tánc...

 

Rendszeresen fellépünk még a legendás Törekvés Művelődési Központ-ban a „Péntek esti Rock & Roll party a Törekvésben” c. rendezvényeinken, valamint a nyári időszakban, a Városligeti Sörsátorban is.

 

Honlapunk: http://classicbeatband.mindenkilapja.hu

 

Face Book oldalunk:

 http://www.facebook.com/pages/Classic-Beat-Band/207633035926366

 

Elérhetőségeink:

20/771-6706, 30/975-5718

classic@digikabel.hu

Kapcsolat a hirdetővel
 • Classic Beat Band

 • 20/771-6706

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Hasonló hirdetések
 • Budapest III. kerület, Kolosy tér
  Üdvözlöm! Rendezvényszervezéssel foglalkozom. Rendezvényszervező és jegyértékesítő iroda nyitásához keresek befektetőt / csendestársat / vagy konkrét üzlettársat! Jelenleg is több helyre szervezek rendezvényeket(klubokba) ahol enyém a belépő ára! Átl...
  • Rendezvényszervezés - Budapest III. kerület
  3 éve, 7 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Classic Beat Band

 • 20/771-6706

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület