Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Igényes party-zene

Budapest III. kerület
5 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2057056
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Rendezvényszervezés
Leírás
 
A CLASSIC BEAT BAND együttes azzal a céllal alakult, hogy népszerűsítsük az igazi élőzenét, felidézve az oly régen elfeledett retro érzést is.
Műsorunkat főleg azok számára ajánljuk, akik szeretik a dallamos, és táncolható igényes szórakoztató élő-zenét.
 
Csicsmán Csilla (ének), Zwolenszky Ferenc (gitár, szájharmonika, ének), Molnár Miklós (billentyűk, ének), Csákó Tamás Gitár, ének), Rácz Gábor (dob) és Kubicsek Sándor (basszusgitár, ének).
 
Tagjaink a 60-as 70-es és 80-as években aktív és ismert együttesekben zenéltek, ezért repertoárunk gerincét főleg a klasszikus beat rock és rock'n'roll számok képezik, de szívesen játsszuk a közelmúlt sikeres magyar és külföldi eladók dalait is.
 
Fellépéseinken külön figyelmet fordítunk arra, hogy megtaláljuk a közös hangot a Közönségünkkel, hiszen együtt teremtjük meg azt a hangulatot, amitől emlékezetes marad a rendezvény.
Szeretnénk, ha a mindenkori Közönségünk táncolástól sajgó lábakkal és berekedt torokkal, de mindig remek buli élményével gazdagodva térne haza bulijainkról.
 
 
A zenekarunknak Classic Beat Club néven állandó klubja is van a Fővárosi Művelődési Ház-ban (FMH 1119. Budapest, Fehérvári út 47.).
Itt havonta rendszeresen visszaidézzük a ’60-as és ’70-es évek örökzöld beat slágereivel a régi klubok hangulatát. Fergeteges hangulat és szabad a tánc...
 
Rendszeresen fellépünk még a legendás Törekvés Művelődési Központ-ban a „Péntek esti Rock & Roll party a Törekvésben” c. rendezvényeinken is.
 
Honlapunk: http://classicbuli.hupont.hu/
 
Face Book oldalunk:
 http://www.facebook.com/pages/Classic-Beat-Band/207633035926366
 
Elérhetőségeink:
20/771-6706, 30/975-5718
classic@digikabel.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Classic Beat Band

  • 20-771-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest III. kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Virágcsokor és dekoráció
    Budapest III. kerület, Szépvölgyi út 39.
    Virágüzlet, dekoráció, csokorkiszállítás egész Budapesten! Üzletvezetőnk Takács Dániel, Európa és Világbajnok virágkötő. Városi elegancia, könnyedség, letisztult vonalak jellemzik a Montevirág exkluzív alkotásait: friss, üde csokrait, lakások, szállo...
    • Rendezvényszervezés - Budapest III. kerület
    4 éve
  • Régen frissült
    Befektetőt, üzlettársat keresek!
    Budapest III. kerület, Kolosy tér
    Üdvözlöm! Rendezvényszervezéssel foglalkozom. Rendezvényszervező és jegyértékesítő iroda nyitásához keresek befektetőt / csendestársat / vagy konkrét üzlettársat! Jelenleg is több helyre szervezek rendezvényeket(klubokba) ahol enyém a belépő ára! Átl...
    • Rendezvényszervezés - Budapest III. kerület
    10 éve
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Classic Beat Band

  • 20-771-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület