Ezt a hirdetést archiválták.

Budapest III. kerületben lakás kiadó hosszú távra

Budapest III. kerület Szőlő utca
5 éve, 8 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Kiadó Lakás, Budapest 3. ker.
    Budapest III. kerület, Óarany utca
    III. kerületben, Ürömhegyen, a csendes, nyugodt környezetben, az Óarany utcában hosszú távra kiadó egy kis lakásszámú társasházban lévő, 107 m2-es, kétszintes, 4 szobás, nagy teraszos, panorámás, újszerű lakás. Az ingatlan bútorozatlan, de gépesített...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest III. kerület
    6 hónapja, 2 hete
    550 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4064199
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 50
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Flórián tér közelében napkollektoros, felújított, hőszigetelt, új nyílászárókkal felszerelt házban, 50 nm-es, külön bejáratú kétszobás erkélyes, hegyre néző panorámás, napos, világos konyhás 3. emeleti lakás hosszú távra azonnali beköltözési lehetőséggel kiadó.

A lakás most került felújításra. Az előszobában, közlekedési folyosón, fürdőszobában, külön álló toilette helyiségben és a konyhában új járólapok, a szobákban új parketta, a konyhában új bútorok, új gépi berendezések vannak A nyílászárók a ház felújítása során energiatakarékos kivitelűekre lettek kicserélve.

Közös költség: 12.470,-Ft/hó

A rezsi kb. 14.000 Ft/hó. A lakásban hidegvíz, -melegvíz és hőmennyiség/fűtés/- mérő

készülékek lettek felszerelve. A gáz átalánydíjas.

Parkolási lehetőség: a ház körül.

Közlekedés:

A Flórián térről az 1 villamossal, 9, 29, 34, 106, 1, 134, 137, 237 buszokkal nappal és éjszaka 901, 918, 923, 934, 937 buszokkal lehet utazni, illetve az egy megállóra lévő Szent- Lélek téren található megállóból HÉV-vel Szentendrére, illetve a Batthyány térre. A három villamos megállóra található Árpád híd pesti hídfőjénél a 3-as Metróra lehet átszállni.

Az Óbudai Egyetem számos kara, illetve több magyar középiskola és a The British International School Alapítványi Óvoda, Általános Iskola és Középiskola is a közelben található.

A házzal szemben bölcsőde, óvoda, zárt védett játszótér, mögötte általános iskola és a közelben Mc’Donalds étterem, valamint a Szent Margit kórház és a Szent Margit kórház szakorvosi járóbeteg rendelője, és több gyógyszertár található.

Az EUROCENTER bevásárló és szórakoztató plaza az 1-es villamossal 2-3 villamos megállóra, valamint szintén pár megállóra található a TESCO és AUCHAN áruház.

Tel: [------]

E-mail: [------]

Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Szőlő utca

 
Elhelyezkedés
Budapest III. kerület

Szőlő utca